Loading

Jurugambar Samui

Halo!,

Nama saya Octav, dan saya gembira untuk memberitahu anda sedikit tentang diri saya dan pulau Koh Samui yang indah.

Saya datang dari St Petersburg, di sini saya membesar dan menghabiskan sebahagian besar hidup saya. Tetapi saya sentiasa mahu menghabiskan lebih banyak masa perjalanan, mengenali orang baru dari negara yang berbeza dan sudah tentu foto. Jadi pada tahun 2013 saya berpindah ke pulau tropika, dan sejak sekarang, dengan penuh kesenangan, saya membantu orang ramai untuk mengingati detik-detik indah dari kehidupan mereka di pulau itu.

Samui, ini mungkin salah satu tempat yang paling selesa dan indah di Thailand. Ia tidak besar, jadi di sini anda tidak akan mengalami kebisingan jalanan, ramai pelancong, kesesakan lalu lintas dan faktor lain yang anda mahu melupakan semasa percutian anda. Pada masa yang sama, dari sudut pandangan pelancong, pulau ini juga dibangunkan dengan baik. Di sana anda akan dapati pilihan hotel dan vila, restoran dan bar, tarikan pelancong dan hiburan yang baik. Dan sudah tentu anda tidak boleh melupakan perkara yang paling penting – sifat! Samui akan membuka sebelum anda pantai keemasan, air terjun yang indah, hutan misterius dan gunung yang tidak dapat dilupakan.

Saya tinggal di sini tahun ke-5, saya tahu pulau ini dengan baik dan semua ciri-cirinya. Oleh itu, saya sentiasa ada sesuatu untuk dicadangkan untuk lokasi sesi foto di Samui.

Saya seorang yang pandai bergaul dan terbuka, itulah sebabnya saya selalu mencari bahasa dan pendekatan yang sama dengan orang yang saya bekerja dengannya, ia sentiasa memberi peluang untuk menunjukkan perasaan dan emosi sebenar saya semasa merakam. Ini adalah apa yang saya suka lihat dalam gambar saya!

Malangnya saya tidak bercakap bahasa anda. Tetapi anda boleh berasa selesa jika anda mempunyai tahap minimum bahasa Inggeris, ini cukup untuk mencipta gambar yang baik dan tidak dapat dilupakan!

Perhatikan portfolio saya, di mana saya meletakkan sekeping diri saya.

  • Pemotretan foto pra-perkahwinan dan perkahwinan Samui – lihat foto
  • Pemotretan foto keluarga dan kanak-kanak Samui – lihat foto
  • Pantai, individu, potret pemotretan foto Samui – lihat foto
  • Pemotretan dalaman, fotografi vila, restoran dan bar – lihat foto

Dengan rasa hormat dan harapan untuk pertemuan awal.
Octav
Jurugambar Samui

My Instagram & Mail box

Contact me! :)